VAD ÄR SEO?

Sökmotoroptimering

SEO är en förkortning av Search Engine Optimization, och översätts till “sökmotoroptimering” på svenska. SEO kretsar kring att utforma en webbplats på ett sätt som underlättar för sökmotorer att förstå vad webbplatsen handlar om. Ju bättre och mer korrekt en webbplats är sökmotoroptimerad, desto lättare är det för sökmotorer som t. ex Google att veta när det är relevant att hänvisa till webbplatsen. Som belöning för Googles underlättade arbete, ser Google till att din webbplats syns högt upp i deras sökresultat. Det är själva poängen med SEO, nämligen att hamna så högt upp som möjligt i sökresultaten och därmed driva mer trafik till din webbplats.

SEO är en dynamisk bransch som ständigt utvecklas och skapar nya trender i webbutvecklarnas värld. Mycket beror på sökmotorernas algoritmer som ständigt förädlas och därmed kanske tar hänsyn till aspekter som de tidigare förbisåg. Till exempel har vikten av att en webbplats är krypterad på rätt sätt och innehar de senaste säkerhetscertifikaten ökat enormt bara senaste året eftersom Google avslöjade att de tar det i beaktande. Om man inte hänger med i trenderna faller man lätt bakom konkurrenterna och förstår inte riktigt varför. Därför har vi på Satio Webbyrå koll på det viktigaste och senaste inom SEO åt dig så att du slipper ödsla tid på det.

VARFÖR BEHÖVS SEO?

Gör det lättare att hitta din hemsida

Bara i Sverige görs det över 40.000.000 sökningar på Google på diverse varor, tjänster och information varje dag. Det är i särklass det vanligaste verktyget att använda för att hitta någonting på nätet. Att synas högt i sökresultaten på Google när någon letar efter dina tjänster eller produkter är bland det viktigaste som finns för att få försäljningen att växa. Det är ett av det kostnadseffektivaste och smartaste sätten att nå ut till potentiella kunder.

Att INTE sökmotoroptimera sin webbplats kan innebära många missade affärsmöjligheter som hade kunnat vara dina. Låt våra SEO-experter se till att du hamnar på Googles förstasida.

KONTAKTA OSS

Varmt välkomna till våra lokaler i Solna strand

Satio Webbyrå kontor

Adress: Hemvärnsgatan 9, Solna strand

Telefon: +46 (0)735 752 347

E-post: info@satio.se

Har du några frågor rörande hur vi skulle kunna hjälpa dig med SEO? Är du nyfiken på våra priser?

Vi insisterar då att kontakta oss! Det glädjer oss att du är intresserad av vad vi på Satio Webbyrå kan göra för dig. Vi är övertygade om att du kommer finna det vi har att erbjuda intressant.

Du är mer än välkommen att ringa, e-maila eller använda kontaktformuläret för att komma i kontakt med oss, så ska vi göra vårt bästa för att du ska bli nöjd.

*

*

Reload Captcha