NY HEMSIDA?

Vare sig det handlar om att skapa en helt ny hemsida från grunden eller fräscha upp en äldre hemsida så kan våra experter göra just det. Vårt team av formgivare och webbutvecklare lägger fokus på att just din hemsida ska bli en rejäl framgångssaga. Vi ser till att skapa en snygg och modern hemsida som ger ditt företag ett kraftigt övertag gentemot dina konkurrenter.

Vi erbjuder:

• Hemsida utformad av professionell designer

• Responsiv design med anpassning till mobil och surfplatta

• Bildspel med modernt utseende

• Kontaktformulär

• Hjälp att hitta proffsigt bildmaterial

• Stort bibliotek av specialfunktioner för att tillgodose alla önskemål

Responsiv design

En webbyrå med fokus att skapa snygga hemsidor

ARBETSMODELL

För oss är det viktigt att våra kunder förstår hur vi arbetar. Därför har vi nedan presenterat vår typiska arbetsmodell.

satio webbyrå workshop one

WORKSHOP

Ett första möte

Vi sätter oss ner tillsammans och går igenom er vision, mål och tankar kring hur ni vill att er hemsida ska se ut och vad ni vill förmedla.

satio webbyrå workshop two

PROTOTYP

Är vi på rätt väg?

Efter att vi har fått en klar bild av vad ni önskar att uppnå med er hemsida kommer vi att presentera flertalet prototyper som vi tror kommer vara av stort intresse att fortsätta utveckla vidare på.

satio webbyrå workshop three

DESIGN

Det är dags att börja koda

När vi har kommit överens om vilken prototyp som passar er bäst kommer vi nu att vidare designa och utveckla hemsidan för att uppfylla era önskemål till fullo.

satio webbyrå workshop four

LANSERING

Ta-da

När vi avslutningsvis har testat och kvalitetssäkrat er hemsida är det dags att sjösätta skeppet. Vi hjälper till med byte av miljö till er egen om så önskas.

KONTAKTA OSS

Varmt välkomna till våra lokaler i Solna strand

Satio Webbyrå kontor

Adress: Hemvärnsgatan 9, Solna strand

Telefon: +46 (0)735 752 347

E-post: info@satio.se

Har du några frågor rörande hur vi skulle kunna hjälpa dig? Är du nyfiken på våra priser? Vill du veta mer om någon av våra tjänster? Har du vägarna förbi och vill ta en kopp kaffe med någon av oss för att diskutera framtida idéer?

Vi insisterar då att kontakta oss! Det glädjer oss att du är intresserad av vad vi på Satio Webbyrå kan göra för dig.

Du är mer än välkommen att ringa, e-maila eller använda kontaktformuläret för att komma i kontakt med oss, så ska vi göra vårt bästa för att du ska bli nöjd.

*

*

Reload Captcha